Πρόσκληση για την οργάνωση της 5ης Γιορτής Πολυγλωσσίας (Τρίτη 4.4.2017, ώρα 18.00, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου- Νέο Δημαρχιακό Μέγαρο)

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης δια του Τμήματος Προγραμμάτων και Δια Βίου Μάθησης της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης και Αθλητισμού και η Δημοτική Εταιρία Πληροφόρησης Θεάματος και Επικοινωνίας σας προσκαλούν στο Νέο Δημαρχιακό Μέγαρο (Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου), την Τρίτη 4 Απριλίου 2017 και ώρα 18:00 για να συμμετέχετε σε μία ανοιχτή συζήτηση για την οργάνωση των εκδηλώσεων της 5ης Γιορτή Πολυγλωσσίας που θα πραγματοποιηθεί στις 26-27-28 Μαΐου 2017.
Κατά την εκδήλωση θα συζητήσουμε την εμπειρία των τεσσάρων περασμένων Γιορτών Πολυγλωσσίας, προτείνοντας νέα σχήματα συνεργασίας, πλαισιωμένη δικτύωση, κινητικότητα και επικοινωνία καθώς και νέους άξονες εμβάθυνσης στον προβληματισμό για την μετάβαση της κοινωνίας μας σε νέες προοπτικές. Προωθούμε την πεποίθηση ότι οι σχέσεις των ανθρώπων που συμμετέχουν στις Γιορτές Πολυγλωσσίας ενεργοποιούνται θετικά όλον τον υπόλοιπο χρόνο δημιουργώντας ένα πλέγμα κοινών, συμπληρωματικών δράσεων.
Η παρουσία σας θεωρείται απαραίτητη για την προετοιμασία και την αποτελεσματικότερη οργάνωση της γιορτής. Θα έχετε τη δυνατότητα να ενημερωθείτε για τον προγραμματισμό των δράσεων την γνωριμία με τους χώρους που θα διεξαχθούν οι εκδηλώσεις καθώς και καθοδήγηση φορέων νέων συμμετεχόντων.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία και είμαστε στη διάθεση σας για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα μας 2313 318664 , 2313 318665.

Για την πρόσκληση πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο:

http://www.thessaloniki.gr/userfiles/file/Dioikisi(NeosOEY)/DnsiEkpaidAthlitismou/TmProgr-diaViouMathisis/2017/20170329%20Invitation%20Polyglossia.pdf

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s